is dit het einde voor dr disrespect

dr disrespect wie kent hem nu niet de meest populairste streamer die er is we weten dat een gespeelde karakter is ls alter ego maar dat maakte hem ook zo populair met de meeste sarcastische uit spraken en de nodige scheldwoorden er door een

was hij een van de meest beste streamers  die er was velen zagen hem als een voorbeeld of andere konden hem niet uit staan kortom dr disrespect is een bekendheid zelfde maar het lijkt er op dat zijn glorie dagen wel is gedaan kunnen zijn

we weten nog zijn befaamde twitch ban die hij opeens kreeg daar zijn nieuwe details naar buiten gelekt hier over zo zou hij aan chatten zijn geweest via twitch met een minderjarig meisje toen zo zouden ze afspreken op twitch con toen dit is niet gebeurd maar toch is een strafbaar fijt

ook al werden er geen fotos met elkaar gedeeld

dr disrespect heeft in een laatste update hier over ook zijn fout toegegeven ook de game studio die hij mee op richte en andere sponsor merken hebben al laten weten de samenwerking met dr disrespect per direct te stoppen

hij weet dat het fout was als man zijnde en als vader zijnde

in zijn laatste stream die absurd stopte heeft hij ook laten weten dat hij een lang duurige vakantie neemt van alles

of we dr disrespect na lange vakantie terug aan werk zullen zien dit zal nu de tijd gaan uitwijzen

No comments

Geef een reactie

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

LiveTwitch

sorry de stream is offline