hacker breekt in op servers rockstar en gaat er vandoor met gta6 broncode en videos

Je hebt er vast niet naast gekeken de afgelopen dagen maar ja hoor een hacker is er in geslaagt om aan wel zeer belangrijke info te geraken

Deze man heeft namelijk tal van GTA6 beeld en video materiaal gejat van de servers in de videos die zich op het internet vertonen zien we een prille gta6 pre development beeld materiaal  en fotos met source codes

kunnen dus zeker zijn dat en van de hooft personages een vrouw zal zijn en het in vice city zal afspelen rockstar heeft al een bericht de wereld in gestuurd dat ze de hack zeer ernstig nemen en dat ze op elk videos platform elke gta6 video offline halen.

ook zien we een soort overval missie waar je een of ander fast food keten overvalt gaat hier dan ook over beeld materiaal van vroege ontwikkeling van gta6 ook beschikt de hacker over de broncode van gta6  de hacker zoekt contact met rockstar over de hacking

zoals we weten zal deze hacker ook wel geld vragen voor de gestolen data

helaas kunnen we uit veiligheid geen beeld materiaal  laten zien aan jullie op dit moment reizen de beelden van gta6 op het internet rond en natuurlijk iets at op het internet beland gaat er moeilijk af natuurlijk

No comments

Geef een reactie

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

LiveTwitch

sorry de stream is offline