xbox geeft volgende week update over hun toekomst visie

Tis ons niet ontgaan maar het internet lijkt wel te ontploffen voor al in Xbox groepen zo heeft een bekende bron vernomen dat Xbox Multi platform wilt gaan dit zou beteken dat bv games zoals sea of thieves ,forza motorsports en halo ook naar PlayStation zoude komen.

Of dat Xbox gamepass  service bijvoorbeeld ook via PlayStation of Nintendo beschikbaar zou zijn ? Echter denken wij wel dat Sony het hele gamepass service niet zou toestaan op hun platform omdat dit mogelijk tegen hun policy is.

Volgende week geeft xbox meer duidelijkheid over hun toekomst visie met update hoe alles gaat lopen in de toekomst en over verdere plannen in en rond xbox universum. Fans hebben massaal liggen roepen en xbox zal ook duidelijk alles netjes uitleggen.

Tot dan zullen veel trollers en fake news verspreiders  extra olie opt vuur goeie om elke xbox op hun paard te zetten

 

No comments

Geef een reactie

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

LiveTwitch

sorry de stream is offline