helldivers 2 pc gamers niet blij met keuze sony

Helldivers 2 is zeer populaire game voor pc en ps5 de game heeft op steam zeer goede player base en goede reviews .

Althans dit was zo Sony heeft recent aangekondigd dat steam gebruikers nu ook verplicht een psn account moeten aanmaken en hun steam account mee moeten verbinden  om de game te kunnen blijven spelen dit laaste valt echter nu zwaar tegen .

Veel pc gamers zijn woest hier om en zins de afgelopen 48 uurs zien we het aantal actieve players dalen er worden nu slechte reviews geschreven en steam krijgt een hoop re funds aanvragen van gamers die de game wegens deze beslissing niet meer willen spelen

zo verwijzen ook naar de grote PlayStation netwerk hack waar toen veel gebruikers hun info werd gestolen .

Ok ook bij Xbox moetje voor sommige games een Xbox account aan maken om deze te kunnen spelen . Maar omdat xbox live service beter in elkaar zit zullen steam gebruikers niet snel hier om klagen.

Sony heeft wel is vaker keuze gemaakt die gamers niet altijd leuk vonden maar hoe je een van je populaire games van 100 maar 0 kunt krijgen door ergens midden in de game zijn levensduur een verandering door te voeren dat vind niemand leuk

Als je dit van het begin doet als je game uitbrengt zoals xbox al jaren doet voor pc,steam gebruikers dan valt reuze mee ook niet vergeten dat we voor pc games altijd aparte account moeten aangemaakt worden om sommige games te kunnen spelen .

Dat is niet alles in veel landen kan je dus geen psn account aanmaken zonder de console fysiek te hebben .

Sommige moeten letterlijk nu verplicht een 550 gaan uitgeven voor een ps5 gaan kopen om een account te kunnen aan maken. de landen waar het verboden is kunnen nu blijkbaar helldivers 2 niet meer aan kopen via steam

steam al namelijk voor die landen de verkoop niet meer toestaan en worden dus veel helldiver 2 player eigenlijk buiten spel gezet

 

No comments

Geef een reactie

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

LiveTwitch

sorry de stream is offline