PS5 DualSense controller gaat stuk

de DualSense controller van de ps5 is een mooie snufje om het gamen anders te ervaren

de adaptive triggers die je feedback geven tijdens het spelen van potje warzone en bepalen hoe ver jij je trigger kunt in drukken tijdens de game lijkt een probleem te geven

via redit geven gamers aan dat de adaptive triggers namelijk stuk gaan het probleem is is het kleine veertje in je triggers die er voor zorgt hoe ver jij je trigger kan in drukken het blijkt datr het kleine veertje na tijd breekt en hier door word je ene adaptive trigger een gewone trigger terug en hebje geen adaptive trigger meer in het defecte onderdeel

lijkt er op dat het kleine veertje mogelijk het intens gebruik na tijd niet meer aan kan over hoeveel defecten het gaat weten we niet zeker via redit of twitter zijn toch aantal ps5 gamers die het probleem melden over de adaptive triggers

de ps4 controller had ook een klein ontwerp foutje in de analoge sticks deze gingen ook wel is zeer snel stuk toen

No comments

Geef een reactie

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

LiveTwitch

sorry de stream is offline