xbox series x/s en ps5

In minder dan 2 weken is het eindelijk zo ver dan worden de ps5 en de xbox series x eindelijk ge releast.

beide consoles komen er ook met een only digital versie die iets goed koper is dan de unit’s met disc drive

ps5 is zoals geweten een echte grote console geworden wat xbox al jaren deed om zijn consoles groot te maken had voordeel voor extra air flow

xbox series x is dan ook krachtiger tegen over de ps5 beide consoles zijn aan elkaar gewaagt

sony heeft zijn controller voor deze generatie compleet vernieuwt en is dus stuk groter dat zijn broertje de ps4 en zal dan ook voor de meeste PlayStation gamers beetje wennen worden aan deze nieuwe controller

xbox controller is niet veel veranderd hier en daar kleine aanpassing maar wel de veertrouwde vorm niet vergeten dat de xbox controller altijd al zeer goede controller was en goed in de hand licht tijdens het gamen

dus we zijn benieuwt hoe de xbox series x en de ps5 het zullen gaan doen als de nieuwe next gen console’s voor de komende 5 jaar tussen door zullen van beide consoles wel een pro versie verwachten maar laten we dat even nog achter wegen laten sony’s ps5 zien we veel sneller een slim model van komen tegen over Microsoft want de xbow series s is al slim model op zich dus hoeven ze niet snel hun top model de series x een slim versie van te maken dit zullen ze wel na tijd doen om de console zijn levens duur verdel uit te rekken beide bedrijven hebben hun huidige consoles mooi lang leven ge geven al zal je bij Microsoft me de xbox niet te snel in dek ou worden gezet bij sony zien we dit bij de ps4 eerder wel iets sneller gebeuren maar dat is onze kijk nu op de nieuwe generaties die er aan komen

No comments

Geef een reactie

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

LiveTwitch

sorry de stream is offline