binnenkort terug live streams

Beste kijkers en bezoekers zoals vele al merkte zijn de streams al even niet meer geweest dit komt

Omdat ik op 21 september vader ben geworden van een pracht zoon en dit wondertje heeft in het begin veel aandacht nodig om de 3 uurs een voeding

daarom dat ik ook even heb besloten om eerst van het gezinnetje te genieten zodra onze kleine man vast ritme heeft kan ik terug gaan beginnen met elke dag stream te doen voor jullie

geen zorgen achter de schermen is al genoeg gebeurd om leuk content te geven aan jullie wij mogen een van dagen onze xbox series s in ontvangst nemen om daar ook leuke games mee te streamen voor jullie

ook mijn game pc is verder geüpgrade voor beste kwaliteit te geven aan jullie zoals vele weten is mijn game pc ook mijn stream pc en doe ik alles op 1 pc en zie nog geen nut voor extra pc als stream pc

dus kijkertjes en bezoekertjes nog even geduld weldra ben ik terug met full streams in de gezellige avond

No comments

Geef een reactie

Wie is online

Op dit moment zijn er geen leden online

LiveTwitch

sorry de stream is offline